Compatibele versies
Biban de mare gătit la aburi, cu cușcuș cu năsturel și portocală
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g ulei de măsline extravirgin
- 30 g oțet de vin roșu
- 2 lingurițe muștar de Dijon
- ¾ linguriță sare de mare
- 3 prize piper negru măcinat
- 200 g năsturel
- 4 fileuri de biban de mare, cu piele (aprox. 90 g fiecare)
- 1 linguriță ulei de măsline extravirgin
- 500 g apă
- 180 g cușcuș
- 2 ½ portocale, 2 descojite, fără partea albă, tăiate în bucăți (2 cm), 30 g zeamă și coaja rasă fin a unei ½
- 20 g semințe de pin, prăjite
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 2525 kJ / 604 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sushi cu somon afumat
1h 20min
Bol cu quinoa și legume, cu dressing cu Tahini
40 min
Copane de pui în sos picant puttanesca
2 godz. 15 min
Cordial de coacăze negre
30 min
Caise gătite la aburi, cu sirop de cardamom
40 min
Sos cu macrou afumat și năsturel
5 Min
Carne de porc în sos de piper verde și coniac
50 Min
Orez Sichuan cu carne tocată și ulei de chilli
Geen beoordelingen
Sos alb (fără alergeni)
Geen beoordelingen
Salată de varză cu curry
10min
Curcan cu legume la borcan, cu orez
1h 10 min
Orez pentru sushi
Geen beoordelingen