Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
250
g di funghi selvatici, misti (ad es. porcini, finferli, galletti, mazze di tamburo o chiodini), a pezzi
of 250 g di funghi champignon e cardoncelli, a pezzi - 200 g di acqua
- 400 g di latte
-
1
cucchiaino brodo vegetale (optioneel)
of 1 cubetto di cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) (optioneel) - 15 g di farina di grano
- ¾ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- olio di semi di girasole per friggere
- 100 g di panna
- 4 gambi di prezzemolo fresco, foglie strappate
- di erba cipollina fresca, tritata finemente in anelli, per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1098 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di funghi e patate
45min
Vellutata di pomodori
35min
Korma di verdure con anacardi
55min
Crema spalmabile di carote e ceci
15min
Curry verde di pollo
55min
Zuppa di porri e formaggio
30min
Purea di topinambur
40min
Vellutata di piselli
40min
Bevanda digestiva al finocchio
10min
Zuppa di carote secondo Moro
1h 45min
Vellutata di funghi champignon
20min
Vellutata di zucca e cocco
45min