Tagliolini au cabillaud et au combava

Tagliolini au cabillaud et au combava

4.6 11 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 portions

Ingrediënten

  • gros sel pour l'eau des pâtes
  • 100 g d'échalotes
  • 1 c. à soupe de persil frais
  • 1 gousse d'ail
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 c. à café rase de piment d'Espelette
  • 1 c. à café de curcuma en poudre
  • 450 g de cabillaud en morceaux (2 cm)
  • 2 pincées de sel
  • le zeste d'½ combava et un peu pour le dressage
  • 100 g d'eau et un peu pour la cuisson des pâtes
  • 50 g de crème
  • 400 g de pâtes sèches aux œufs, type tagliolini

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 326.8 mg
Eiwitten 30.3 g
Calorieën 1872.7 kJ / 447.6 kcal
Vetten 7.2 g
Vezels 3.5 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraten 64.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...