Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce marchand de vin
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 400 g de vin rouge, type bordeaux
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 150 g de beurre, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1037.7 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 12.9 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 9.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto lotte et lard
50min
Blanquette de veau cuisson lente
2 godz. 10 min
Velouté d'épluchures d'asperges
45min
Sangria blanche
35min
Beurre bordelais
30min
Planche de beurre
15 Min
Sauce périgourdine
35min
Sauce madère
35min
Cocktail Bellini
5 min
Sauce piquante
35min
Verrines de crème d'asperges
2 godz. 35 min
Beurre d'escargot
10 min