Apparaten en accessoires
Sauce marchand de vin
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
6 portions
Ingrediënten
La sauce marchand de vin
-
100 g d'échalotes coupées en deux
-
400 g de vin rouge type bordeaux
-
100 g d'eau
-
1 c. à café de fond de veau déshydraté
-
150 g de beurre coupé en cinq morceaux
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
9.7 mg
Eiwitten
0.7 g
Calorieën
1037.7 kJ /
248 kcal
Vetten
20.3 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
12.9 g
Koolhydraten
4.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sauces
11 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Ravioles au bœuf effiloché, bouillon au pot-au-feu truffé
3u. 55min
Sauce madère
35min
Mayonnaise au curry
10min
Sauce gribiche
15min
Minirisottos safran et bacon, mousse de courgette
2u. 15min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1u. 15min
Sauce hollandaise
15min
Sauce aux câpres
30min
Sauce périgourdine
35min
Beurre bordelais
30min
Sauce bordelaise
45min
Côte de bœuf, sauce moutarde
2u.