Apparaten en accessoires
Sauce marchand de vin
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
6 portions
Ingrediënten
La sauce marchand de vin
-
100 g d'échalotes coupées en deux
-
400 g de vin rouge type bordeaux
-
100 g d'eau
-
1 c. à café de fond de veau déshydraté
-
150 g de beurre coupé en cinq morceaux
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
9.7 mg
Eiwitten
0.7 g
Calorieën
1037.7 kJ /
248 kcal
Vetten
20.3 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
12.9 g
Koolhydraten
4.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sauces
11 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Sauce madère
35min
Sauce gribiche
15min
Beurre d'escargot
10min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1u. 15min
Beurre bordelais
30min
Les beurres aromatisés
24u.
Rosbif, sauce aux champignons et au foie gras
1u. 40min
Sauce bordelaise
45min
Sauce piquante
35min
Longe de porc, sauce aux champignons et riz
1u. 20min
Sauce aux champignons
30min
Sauce au poivre
25min