Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce marchand de vin
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 400 g de vin rouge, type bordeaux
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 150 g de beurre, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1037.7 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 12.9 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 9.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beurre d'escargot
10 min
Sauce madère
35 min
Beurre bordelais
30 min
Risotto aux moules et chorizo
50 min
Œuf poché sauce meurette
1 godz.
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1 godz. 15 min
Gougères à la mousse de saumon
25u. 35min
Sauce cocktail
10 min
Sauce au poivre
25 min
Rillettes de dorade
15 min
Sauce gribiche
15 min
Sauce piquante
35 min