Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g queijo Emmental cortado em pedaços
- 50 g queijo parmesão
- 50 g cebola
- 100 g cenoura cortada em pedaços
- 70 g aipo
- 60 g azeite
- 400 g tomate em pedaços
- 150 g atum em lata, em óleo
- 1 c. chá de sal
- 500 g água
- 1 c. sopa de açúcar
- 2 c. sopa de caldo de legumes caseiro
- 300 g massa penne riscado
Mousse de amora
- 50 g açúcar
- 250 g natas
- 100 g bombons de coco e amêndoa (tipo Raffaelo)
- 250 g amoras
- 250 g queijo mascarpone
- 200 g queijo quark
- 6 folhas de hortelã
- Voeding
- per 6 doses
- Calorieën
- 24790.9 kJ / 5925.2 kcal
- Eiwitten
- 214.4 g
- Koolhydraten
- 417.6 g
- Vetten
- 382 g
- Verzadigd vet
- 193.9 g
- Vezels
- 31 g
- Natrium
- 5707.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli com frango no forno
35min
Massa com atum e brócolos no forno
30min
Frango pizzaiola com massa fresca
30min
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
1h 10min
Arroz de cenoura
30min
Carne em massa folhada
40min
Piza com rebordo recheado
2h 30min
Empadão de atum
1h 10min
Pataniscas de legumes e fiambre com arroz de feijão
50min
Tarte de cogumelos
50min
Carbonara de salsichas
40min
Peixe com citrinos e arroz de cenoura
35min