Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g cebola
- 8 - 10 pés de salsa
- 30 g amêndoa s/ pele
- 30 g pistácio
- 30 g pinhão
- 30 g tâmaras s/ caroço
- 30 g figo seco
- 2 c. chá de ras el hanout
- 1 c. chá de mel
- 2 pitadas de sal
- 2 pitadas de pimenta
-
1000
g pá de borrego s/ osso cortada em lençol p/ rechear
of 1000 g perna de borrego desossada cortada em lençol p/ rechear - 1 - 2 c. sopa de azeite
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2516.5 kJ / 601.5 kcal
- Eiwitten
- 31.2 g
- Koolhydraten
- 12.9 g
- Vetten
- 47.7 g
- Verzadigd vet
- 16.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 158.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo-rei escangalhado
6h
Caramelo líquido
35 min
Pudins de laranja a vapor
50 Min
Biscotti de claras e chá de flores e ervas aromáticas
55 min
Queijo fresco com tomate e azeitonas
12h
Carne de porco caramelizada, bulgur e legumes a vapor
2h
Hambúrguer escandinavo
4u. 10min
Asas de frango 5 especiarias
45 min
Rabo de boi
16h
Salmão com funcho e salada de maçã
1 Std. 20 Min
Vulcão de chocolate a vapor
50 Min
Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos
5h 20 min