Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g cebola
- 8 - 10 pés de salsa
- 30 g amêndoa s/ pele
- 30 g pistácio
- 30 g pinhão
- 30 g tâmaras s/ caroço
- 30 g figo seco
- 2 c. chá de ras el hanout
- 1 c. chá de mel
- 2 pitadas de sal
- 2 pitadas de pimenta
-
1000
g pá de borrego s/ osso cortada em lençol p/ rechear
of 1000 g perna de borrego desossada cortada em lençol p/ rechear - 1 - 2 c. sopa de azeite
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2516.5 kJ / 601.5 kcal
- Eiwitten
- 31.2 g
- Koolhydraten
- 12.9 g
- Vetten
- 47.7 g
- Verzadigd vet
- 16.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 158.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Queijo fresco com amêndoa e ananás
12 Std.
Discos de chocolate com frutos secos
30 Min
Salada de cenoura ralada - TM6
10min
Carne Piemontesa em Slow cooking (Bollito)
4 Std. 10 Min
Salada de fruta tropical - TM6
30 Min
Rolos primavera com legumes - TM6
1 Std.
Travessa de fruta com molho de limão e mel -TM5
Geen beoordelingen
Tarte de amêndoa
1hod. 30min
Bacalhau à Gomes de Sá
1hod. 40min
Peru recheado com rolinhos de bacon, compota de figo e legumes assados
5 Std.
Pá de porco com courato, legumes e molho de sidra
2h 20 min
Migas de couve e feijão frade
30 Min