Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g vinho branco seco
- 150 g água
- 15 g filetes de anchova, em óleo ( 6 filetes aprox.)
- 15 g salsa
- 1 c. sopa de alcaparras em conserva escorridas
- 2 dentes de alho
- 10 g sumo de limão
- 10 g azeite, mais 1-2 c. de sopa p/ pincelar
- 1 c. chá de mostarda
- 2 - 3 pitadas de pimenta
-
1000 - 1200
g pá de borrego s/ osso cortada em lençol p/ rechear
of 1000 - 1200 g perna de borrego s/ osso cortada em lençol p/ rechear
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2334.9 kJ / 558.1 kcal
- Eiwitten
- 31.4 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 44.7 g
- Verzadigd vet
- 17.8 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 250.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rolo de carne de frango à italiana
2h
Rolo de carne oriental
1h
Carne em massa folhada
40min
Massa preguiçosa
1h
Guisado de frango com scones de milho
3h
Cogumelos recheados
40min
Menu: Pudim de carne com cogumelos, feijão-verde e arroz de couve-flor
45min
Folhado de bolonhesa e espinafres
1h
Leche frita
2h
Bacalhau com pesto de tomate com batata doce
50min
Ananás em calda
30min
Feijoada à marinheiro
1h