![Pain au thym Pain au thym](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6ef04c2e2b70416352d19f9ade29912f/Derivates/16245c4956d446f8b9092685adb5fd6dee43ce55.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 260 g d'eau
-
25
g de levure boulangère fraîche émiettée
of 2 c. à café de levure boulangère sèche (voir "Conseil(s)") - 15 g de sucre en poudre (optioneel)
-
2
branches de thym frais effeuillées, et 1 c. à soupe
of 3 c. à soupe de thym déshydraté - 500 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 15 g d'huile d'olive
- 1 c. à café bombée de sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 511.6 kcal / 2140.5 kJ
- Eiwitten
- 15.6 g
- Vetten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 98.7 g
- Vezels
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Natrium
- 794.6 mg