Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g aneto, fresco (apenas folhas)
- 450 g alho-francês (apenas a parte branca em fatias de 5 mm)
- 560 g água
- 180 g queijo mascarpone
- 1 c. chá de sal
- 2 - 3 pitadas de pimenta preta
- 1 lombo de salmão s/ pele (600 g aprox.)
- 1 pitada de sal p/ temperar
- 1 pitada de pimenta preta p/ temperar
- 500 g batatinha nova cortada ao meio
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1665.9 kJ / 398.2 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 20.9 g
- Verzadigd vet
- 9.9 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 841.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli com frango no forno
35 min
Salmão no forno com tomate seco
30 min
Bulgur com frango e espargos
35 min
Salmão com brócolos e molho de mostarda e mel
40 Min
Salteado de vitela com ananás e especiarias
8h 30min
Gnocchi com curgete - TM5
Geen beoordelingen
Crepes de salmão
1 Std.
Torta de atum e cogumelos com molho de tomate
1 Std.
Salmão e feijão-verde em papelote
35 min
Salada de frango e abacate
25 Min
Cuscuz de salmão e pepino
45 Min
Tagliatelli com salmão salteado e pesto com pistácios
35 min