Apparaten en accessoires
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
rode pepers, vers gehalveerd, zaadjes verwijderd1 - 2
-
knoflookteentje1
-
water400 g
-
suiker50 g
-
witte wijnazijn20 g
-
zout½ tl
-
eieren2
-
courgettes in de lengte gehalveerd en uitgehold (ongeveer 150 g per stuk)2
-
verse koriander gehakt½ bos
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
342.2 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
510.6 kJ /
122.1 kcal
Vetten
3.3 g
Vezels
3.4 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
20.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers met een twist
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Geen beoordelingen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Geen beoordelingen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Pizza Diavola
Geen beoordelingen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Geen beoordelingen
Drie kaas pides
1u. 40min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12u.
Sous-vide octopussalade
Geen beoordelingen
Spaghetti muffins
55min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Geen beoordelingen
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Geen beoordelingen