Apparaten en accessoires
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
rode pepers, vers gehalveerd, zaadjes verwijderd1 - 2
-
knoflookteentje1
-
water400 g
-
suiker50 g
-
witte wijnazijn20 g
-
zout½ tl
-
eieren2
-
courgettes in de lengte gehalveerd en uitgehold (ongeveer 150 g per stuk)2
-
verse koriander gehakt½ bos
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
342.2 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
510.6 kJ /
122.1 kcal
Vetten
3.3 g
Vezels
3.4 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
20.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers met een twist
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Geen beoordelingen
Cider-Kipstoofpot
Geen beoordelingen
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Geen beoordelingen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Geen beoordelingen
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Geen beoordelingen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Kimchi kaasdip
Geen beoordelingen
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Pierogi met vlees
1u.
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Geen beoordelingen
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Geen beoordelingen
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min