
Apparaten en accessoires
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
rode pepers, vers gehalveerd, zaadjes verwijderd1 - 2
-
knoflookteentje1
-
water400 g
-
suiker50 g
-
witte wijnazijn20 g
-
zout½ tl
-
eieren2
-
courgettes in de lengte gehalveerd en uitgehold (ongeveer 150 g per stuk)2
-
verse koriander gehakt½ bos
Voeding per 1 portie
Calorieën
122.1 kcal /
510.6 kJ
Eiwitten
5 g
Vetten
3.3 g
Koolhydraten
20.1 g
Vezels
3.4 g
Verzadigd vet
0.8 g
Natrium
342.2 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Klassiekers met een twist
5 recepten
Benelux
Benelux