Apparaten en accessoires
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
bloem70 g
-
broodkruim70 g
-
eieren4
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
water300 g
-
aardappelen geschild, in blokjes (1,5 cm)200 g
-
kippenbouten, zonder vel4
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in kleine stukjes30 g
-
zout1 ½ tl
-
peper½ tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
paprika, zoet1 tl
-
mozzarella in blokjes150 g
-
olie om te frituren
Mayonaisedip
-
zonnebloemolie200 g
-
rode ui40 g
-
ei1
-
citroensap1 tl
-
sriracha saus2 tl
-
peper2 snuifjes
-
zout3 snuifjes
-
peterselie, vers gehakt, voor de garnering
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Natrium
1828.3 mg
Eiwitten
62.3 g
Calorieën
4732.4 kJ /
1131.1 kcal
Vetten
81.3 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
20.9 g
Koolhydraten
38.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers met een twist
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Glutenvrije appel- en citroentaart
1u. 30min
Zalm met rijst en champignons
30min
Amarant cacao balletjes
Geen beoordelingen
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4u. 15min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10u.
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Geen beoordelingen
Simit - Turkse sesam bagel
2u. 10min
Maanzaadslakken
Geen beoordelingen
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1u.
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Geen beoordelingen