
Apparaten en accessoires
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
bloem70 g
-
broodkruim70 g
-
eieren4
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
water300 g
-
aardappelen geschild, in blokjes (1,5 cm)200 g
-
kippenbouten, zonder vel4
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in kleine stukjes30 g
-
zout1 ½ tl
-
peper½ tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
paprika, zoet1 tl
-
mozzarella in blokjes150 g
-
olie om te frituren
Mayonaisedip
-
zonnebloemolie200 g
-
rode ui40 g
-
ei1
-
citroensap1 tl
-
sriracha saus2 tl
-
peper2 snuifjes
-
zout3 snuifjes
-
peterselie, vers gehakt, voor de garnering
Voeding per 1 portie
Calorieën
1131.1 kcal /
4732.4 kJ
Eiwitten
62.3 g
Vetten
81.3 g
Koolhydraten
38.5 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
20.9 g
Natrium
1828.3 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Klassiekers met een twist
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Geen beoordelingen
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Geen beoordelingen
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
Geen beoordelingen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Geen beoordelingen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Geen beoordelingen
Kimchi kaasdip
Geen beoordelingen
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Geen beoordelingen