
Apparaten en accessoires
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
bloem70 g
-
broodkruim70 g
-
eieren4
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
water300 g
-
aardappelen geschild, in blokjes (1,5 cm)200 g
-
kippenbouten, zonder vel4
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in kleine stukjes30 g
-
zout1 ½ tl
-
peper½ tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
paprika, zoet1 tl
-
mozzarella in blokjes150 g
-
olie om te frituren
Mayonaisedip
-
zonnebloemolie200 g
-
rode ui40 g
-
ei1
-
citroensap1 tl
-
sriracha saus2 tl
-
peper2 snuifjes
-
zout3 snuifjes
-
peterselie, vers gehakt, voor de garnering
Voeding per 1 portie
Calorieën
1131.1 kcal /
4732.4 kJ
Eiwitten
62.3 g
Vetten
81.3 g
Koolhydraten
38.5 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
20.9 g
Natrium
1828.3 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Klassiekers met een twist
5 recepten
Benelux
Benelux