Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g de saucisses de veau allemandes de type "Kalbsbratwurst" (environ 5)
- 225 g d'oignons émincés en lamelles (5 mm/¼ po)
- 170 g de poivrons rouges émincés en bâtonnets (5 mm/¼ po)
- 2 c. à thé de graines de carvi
- 1 ½ c. à thé de sel
- 680 g de bouillon de légumes
- 340 g de bière (p. ex. red ale ou Bock ou Pilsner de style allemande)
- 1 c. à soupe d'huile végétale
- 5 pains à hotdog
- moutarde pour servir
- cornichons en tranches pour accompagner (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2147.5 kJ / 513.3 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 40.3 g
- Vetten
- 27.8 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1696.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavarois framboise-chocolat blanc
15h 30min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15h
Bavarois pêche et fruits d'été
12h 45min
Patience aux fruits d'été
13 Std.
Bavarois cerise-pistache
6 godz. 30 min
Entremets chocolat fraise basilic
20 Std.
Carrés menthe-chocolat
5 Std.
Carpaccio d'ananas avec sorbet rose
20 Min
Biscuits au chocolat noir et crème de chocolat blanc
5 godz. 50 min
Délice d'été pêche-abricot
4 Std.
Sphère chocolat-mandarine
12 Std.
Saint-honoré au chocolat et à l'orange
2h 15min