Apparaten en accessoires
蒲瓜吻魚羹
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
吻仔魚120 克
-
水880 克
-
太白粉2 大匙
-
蒲瓜 (約1 顆),去皮去籽,切片0.5公分寬400 - 500 克
-
香油
-
蔥 1支,切蔥花20 克
-
烹大師鰹魚高湯粉½ 茶匙
-
鹽 依個人口味調整¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
1442 mg
Eiwitten
9.3 g
Calorieën
475.7 kJ /
113.7 kcal
Vetten
5.6 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
4.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
慶端午
10 recepten
Taiwan
Taiwan