Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 克 花枝, 劃刀、切片(約3公分)
- 1 茶匙 太白粉
- 15 克 油
- 50 克 紅蘿蔔, 切片(約2公分)
- 50 克 洋蔥, 切片(約2公分)
- 1 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 米酒
- ½ 茶匙 醋
- ½ 茶匙 糖
- 100 克 大白菜, 切絲
- 20 克 蔥, 切段
- 1 枝 新鮮辣椒, 去籽、切片
- 1 茶匙 香油
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 694 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 2 g