泰式青芒果牛肉沙拉

泰式青芒果牛肉沙拉

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 人份

Ingrediënten

沙拉醬
  • 新鮮紅辣椒 去籽,切段
    2 根
  • 蒜頭
    1 粒
  • 新鮮香菜根 切小段
    6 枝
  • 無鹽烤花生
    20 克
  • 冰糖粉
    60 克
  • 魚露
    50 克
  • 萊姆 取汁液
    1 粒
  • 20 克
  • 紅蔥頭
    10 克
  • 新鮮檸檬香茅 取白色部份,斜切片
    2 根
  • 醬油
    1 茶匙
  • 椰糖
    1 茶匙
  • 牛小排 切絲(約0.5公分)
    200 克
青芒果沙拉
  • 越南青芒果 去皮、切絲
    3 粒
  • 新鮮九層塔 取葉、切碎
    10 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 7.5 g
Calorieën 1190 kJ / 284 kcal
Vetten 21 g
Vezels 0.8 g
Koolhydraten 16.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...