Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 克 帶皮雞小腿
- 1 茶匙 魚露
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 10 克 米酒
- 1 茶匙 太白粉
- 100 克 泰式辣雞醬
-
20
克 椰子油
of 10 克 油 - 20 克 蒜頭, 切片
- 20 克 薑, 切片
- 250 克 黃金小蕃茄, 對半切
- 50 克 蕃茄醬
- 150 克 椰漿
- 10 克 九層塔
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1381 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 14.7 g
- Koolhydraten
- 10.9 g
- Vetten
- 23.7 g
- Vezels
- 2.7 g