甜菜根牛肉湯

甜菜根牛肉湯

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
4 人份

Ingrediënten

  • 10 克
  • 切段 (約5公分)
    50 克
  • 洋蔥 切塊 (約2公分)
    100 克
  • 鳳梨 去皮,切丁 (約1公分)
    100 克
  • 甜菜根 去皮,切塊 (約2公分)
    300 克
  • 牛肉 先以熱水川燙去血水
    500 克
  • 1 茶匙
  • 肉桂粉
    ½ 茶匙
  • 700 克
  • 蘋果 去皮,去籽,切塊(約2公分)
    150 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 25 g
Calorieën 1506.6 kJ / 360.4 kcal
Vetten 21.7 g
Vezels 3.6 g
Koolhydraten 19.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...