Gochujang fisk- och skaldjursrisotto

Gochujang fisk- och skaldjursrisotto

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 portioner

Ingrediënten

  • gochujang chilipasta (se tips)
    10 g
  • sesamolja
    20 g
  • parmesanost
    40 g
  • olivolja
    50 g
  • mascarponeost
    150 g
  • gochujang chilipasta
    20 g
  • vatten
    1350 g
  • salt
    1 tesked
  • färska musslor i skal
    300 g
  • råa skalade räkor, medium
    150 g
  • benfri fiskfilé utan skinn, i bitar (3 cm x 3 cm)
    150 g
  • färsk shiitake skivad (5 mm)
    150 g
  • schalottenlök halverad
    1
  • risottoris t.ex. Baldo, Carnaroli, Arborio
    320 g
  • vitt vin
    50 g
  • grönsaksbuljong
    1 matsked
  • rostade sesamfrön (svart)
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1603.2 mg
Eiwitten 35.8 g
Calorieën 3409.6 kJ / 814.9 kcal
Vetten 39.1 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 12.8 g
Koolhydraten 77 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen