Apparaten en accessoires
Brandy snaps
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
10 pieces
Ingrediënten
-
salted butter45 g
-
light brown sugar60 g
-
golden syrup60 g
-
ground ginger1 tsp
-
plain flour45 g
-
freshly squeezed lemon juice½ tsp
-
pouring (whipping) cream (see Tip)300 g
-
brandy (optional)½ tsp
-
icing sugar1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
35 mg
Eiwitten
1.6 g
Calorieën
708.1 kJ /
169.2 kcal
Vetten
10.4 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
6.5 g
Koolhydraten
17.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Retro
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Fruit crumble with crème anglaise
1u. 10min
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
1u. 20min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min
Banoffie pie
26u. 30min
Lemon meringue tarts
25u. 30min
Custard
10min
Sticky toffee puddings
1u.
Classic trifle
4u.
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25u. 20min
Ginger spice and white chocolate muffin
35min
Ginger slice
1u. 35min
Ginger fluff
50min