Apparaten en accessoires
Gelatine gusto Champagne
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 30min
36 pezzi
Ingrediënten
-
60 g zucchero
-
25 - 30 g di gelatina in polvere
-
700 - 750 g di Prosecco700 - 750 g di Champagne
-
225 g di soda
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pezzo
Natrium
3.8 mg
Eiwitten
0.7 g
Calorieën
106.8 kJ /
25.5 kcal
Vetten
0 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
2.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 anni Vorwerk
6 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Parfait cioccolato bianco e cookies
24u. 30min
Carotine di pasta sfoglia con ripieno alle carote
4u.
Bocconcini di formaggio alle erbe sott'olio
61u. 30min
Granita di mandorle ('a muzzunata)
10min
Chicken tikka
3u. 30min
Granita alle fragole
15min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10u. 30min
Cupole di gelatina alla frutta
1u. 30min
Pane intrecciato timo e limone
4u.
Bretzel farciti con speck, Emmental e cetriolini
16u. 30min
Limonata al cetriolo
5min
Sorbetto ai limoni con salsa ai frutti di bosco
15min