Côtelettes d'agneau sous vide avec sauce à la menthe

Côtelettes d'agneau sous vide avec sauce à la menthe

5.0 7 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 45min
4 portions

Ingrediënten

Sauce à la menthe
  • 1 citron
  • 15 g de feuilles de menthe
  • 15 g de coriandre fraîche
  • ½ c. à thé de sel
  • ⅛ c. à thé de poivre noir fraîchement moulu
  • 60 g d'huile d'olive vierge extra
Agneau
  • 8 côtelettes d'agneau avec l'os
  • 2 brins de romarin frais
  • ½ c. à thé de sel
  • ⅛ c. à thé de poivre noir fraîchement moulu
  • 15 g d'huile d'olive vierge extra
  • 1850 g d'eau (environ, ou suffisamment pour immerger complètement les sacs, mais pas plus haut que la capacité maximale du bol de mixage)
  • 30 g de jus de citron

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 730.7 mg
Eiwitten 33.9 g
Calorieën 4283.5 kJ / 1023.8 kcal
Vetten 96.7 g
Vezels 2.3 g
Verzadigd vet 37.5 g
Koolhydraten 4.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...