
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponscake
- 1 el boter, om in te vetten
- 2 eieren, medium (53-63 g)
- 80 g suiker
- 60 g pastabloem (zie tip)
- 20 g cacaopoeder, ongezoet
- 1 tl bakpoeder
- 1 tl chilipoeder
- 1 snuifje zout
Crème
- 100 g suiker
-
½
tl vanille-extract, natuurlijk
of 1 tl vanillesuiker, huisgemaakt - 40 g pastabloem (zie tip)
- 500 g melk
- 2 eieren, medium (53-63 g)
- 2 g gelatineblaadjes
- water om te weken
- 500 g mascarpone
Montage
- 18 g espressokoffie, koud
- 3 el droge Marsala wijn, droog of zoet
- 250 g frambozen
- 2 el gepelde walnoten, fijngehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2293 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 178 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ratatouille galette
1u. 30min
Fatayer met kaas en munt
2u.
Basis kippenbouillon
35min
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Pâté in korst
10u.
Vegan croissants met notenvulling
Geen beoordelingen
2u. 10min
Sushi donuts
Geen beoordelingen
50min
Aardbei-lavendel zephyrs
Geen beoordelingen
12u. 30min
Mini Fougasse
Geen beoordelingen
5u.
Baba met rum
Geen beoordelingen
3u. 45min
Kleine carnaval beignets
Geen beoordelingen
3u.
Aardbei-eierpunch
Geen beoordelingen
15min