Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 200 g de pommes de terre, détaillées en petits dés
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 100 g de lardons fumés
- 50 g de vin blanc
- 2 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 50 g de beurre
- 8 feuilles de pâte filo (ou phyllo) (voir "Conseil(s)")
- 160 - 200 g de reblochon, taillé en bâtonnets (10-15 g env.)
- salade verte, pour le service (optioneel)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 552.3 kJ / 132.4 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 280.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55 min
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1h 10 min
Galettes croustillantes de pommes de terre au bacon et fromage
1h
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55 min
Tomates farcies au chèvre et au poulet
1h
Galette des rois façon tartiflette
1h 30min
Tarte au magret fumé
45 min
Galette de pomme de terre et saucisse de Morteau
1h 30min
Gaufre burger
40 min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1h 5 min
Gratin de ravioli
1 Std. 40 Min
Tourte au camembert
3 Std.