Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 200 g de pommes de terre, détaillées en petits dés
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 100 g de lardons fumés
- 50 g de vin blanc
- 2 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 50 g de beurre
- 8 feuilles de pâte filo (ou phyllo) (voir "Conseil(s)")
- 160 - 200 g de reblochon, taillé en bâtonnets (10-15 g env.)
- salade verte, pour le service (optioneel)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 552.3 kJ / 132.4 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 280.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55min
Tarte au saint-nectaire
50min
Œuf poché sauce poulette
35min
Croquettes de pommes de terre, mozzarella, lardons et tomates séchées
1 Std. 25 Min
Tomates farcies au chèvre et au poulet
1h
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1h 5min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55min
Frittata au chorizo
50min
Croque monsieur à la tomate
1h
Galettes croustillantes de pommes de terre au bacon et fromage
1h
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1 Std. 10 Min
Roulé au jambon, chèvre et pommes de terre
1h