Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 200 g de pommes de terre, détaillées en petits dés
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 100 g de lardons fumés
- 50 g de vin blanc
- 2 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 50 g de beurre
- 8 feuilles de pâte filo (ou phyllo) (voir "Conseil(s)")
- 160 - 200 g de reblochon, taillé en bâtonnets (10-15 g env.)
- salade verte, pour le service (optioneel)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 552.3 kJ / 132.4 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 280.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1h 5min
Gratin d'œufs durs sauce aurore
45min
Tomates farcies au chèvre et au poulet
1h
Tortilla aux pommes de terre, oignons, chorizo et fromage
35min
Fricassée de poulet
55min
Magret de canard au maroilles et à la bière
30min
Muffins courgette et saucisse farcis
40min
Croque monsieur à la tomate
1h
Œuf poché sauce poulette
35min
Gratin de ravioli
1 godz. 40 min
Croque-monsieur au saumon
2 Std. 15 Min
Pizza Big Mac
1h 30min