Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa de piza
- 220 g água à temperatura ambiente
- 1 c. chá de açúcar
-
20
g fermento de padeiro fresco, esfarelado
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g aprox.) - 400 g farinha tipo 65
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 250 g tomate triturado
- 300 g queijo mozarela em bolas pequenas, escorrido
- 2 - 3 pitadas de sal p/ temperar
- 1 c. sopa de azeite
- 50 g rúcula
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3046.6 kJ / 728.2 kcal
- Eiwitten
- 32.1 g
- Koolhydraten
- 83.1 g
- Vetten
- 29.9 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 1171.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte de fruta fresca - TM5
Geen beoordelingen
Granizado de melancia
10 Min
Soufflé de limão
40 Min
Burrito Sushi - TM5
Geen beoordelingen
Magia em sua casa
1hod. 30min
Ketchup de banana madura
40 Min
Gelado de chai latte
15h 5min
Caldo de borrego com ravioli de abóbora assada e tomilho
8 Std. 50 Min
Duo de sorvete e gelado tropical
24h
Refogar 250 g de chalota
25 Min
Refogar 200-300 g de cebola
20 Min
Refogar 200 g de cebola e alho
20 Min