Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa de piza
- 220 g água à temperatura ambiente
- 1 c. chá de açúcar
-
20
g fermento de padeiro fresco, esfarelado
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g aprox.) - 400 g farinha tipo 65
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 250 g tomate triturado
- 300 g queijo mozarela em bolas pequenas, escorrido
- 2 - 3 pitadas de sal p/ temperar
- 1 c. sopa de azeite
- 50 g rúcula
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3046.6 kJ / 728.2 kcal
- Eiwitten
- 32.1 g
- Koolhydraten
- 83.1 g
- Vetten
- 29.9 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 1171.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Puré de batata (Modo descascar)
35 min
Pastéis de carne picada e beringela marinada
Geen beoordelingen
Menu: Sopa de couve-flor com espinafres & Peixe com puré de abóbora
45 min
Pão de forma Keto com pesto de abacate, carne e pimentos
Geen beoordelingen
Clafoutis de ameixa - TM6
Geen beoordelingen
Pãezinhos a vapor com recheio de miso
1 Std. 30 Min
Bifes enrolados com cornichons e couve-roxa
Geen beoordelingen
Geleia de pimento
1 godz.
Bolo para levar
1 godz.
Gelado de banana e pêssego
8h 15min
Bolo de amendoim
35 min
Quiche de atum e tomilho-limão
45 min