Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa Challah
- 450 g de agua
- 100 g de azúcar
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 huevo
- 850 g de harina de repostería
- 100 g de aceite de girasol (y algo más para engrasar)
- 20 g de sal
Montaje y horneado
- 100 g de semillas de sésamo
- 2 cucharadas de leche, a temperatura ambiente
- 1 cucharada de miel
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1068 kJ / 255 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 8.2 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 394.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bizcocho tierno con naranjas en almíbar
2h 30min
Pan blanco
3h 10min
Bizcocho de vainilla
1h
Bollitos para la cena
1h 40min
Pastel de huevo y hierbas frescas
1 Std. 50 Min
Bizcocho de chocolate con base crujiente de sarraceno
1 godz. 10 min
Pan de nueces
55 min
Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre
14 Std. 30 Min
Magdalenas de leche condensada
30 min
Bizcocho de leche condensada
1h
Bizcocho de manzana y canela
1h 15min
Bizcocho de aceite de oliva
40 min