Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roux de leche
- 125 g de leche
- 25 g de harina de espelta
Masa principal
- 245 g de leche fría
- 500 g de harina de espelta
- 1 cucharadita de sal (5 g)
- 10 g de levadura prensada fresca
-
70
g de azúcar
of 70 g de azúcar moreno - 50 g de mantequilla en trozos (y algo más para engrasar)
- 1 huevo batido
- 1 - 2 cucharadas de azúcar perla
- 1 cucharada de almendra laminada
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 11814 kJ / 2823 kcal
- Eiwitten
- 100.3 g
- Koolhydraten
- 415.2 g
- Vetten
- 74.7 g
- Verzadigd vet
- 36.6 g
- Vezels
- 60 g
- Natrium
- 2599.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanada murciana de atún
45 Min
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12h 30min
Trenza de leche
2 godz. 30 min
Bollitos trenzados con pasas y almendras
2 Std. 45 Min
Hot cross buns (Mini brioche de Pascua)
2 godz. 30 min
Medias lunas veganas con relleno de nuez
2 Std. 10 Min
Plum cake de batata y calabacín con nueces
50 Min
Trenzas malteadas de semillas de amapola
15h 30 phút
Pan de centeno y manteca
16 Std.
Roscón de Reyes relleno de mermelada
4 Std.
Bollos con salsa de ciruela
2h
Palitos crujientes con semillas
30 min