Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roux de leche
- 125 g de leche
- 25 g de harina de espelta
Masa principal
- 245 g de leche fría
- 500 g de harina de espelta
- 1 cucharadita de sal (5 g)
- 10 g de levadura prensada fresca
-
70
g de azúcar
of 70 g de azúcar moreno - 50 g de mantequilla en trozos (y algo más para engrasar)
- 1 huevo batido
- 1 - 2 cucharadas de azúcar perla
- 1 cucharada de almendra laminada
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 11814 kJ / 2823 kcal
- Eiwitten
- 100.3 g
- Koolhydraten
- 415.2 g
- Vetten
- 74.7 g
- Verzadigd vet
- 36.6 g
- Vezels
- 60 g
- Natrium
- 2599.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cookies de avena con frutos secos y base de chocolate
50min
Panecillos de zanahoria y semillas
15h
Bollitos trenzados con pasas y almendras
2 Std. 45 Min
Chapata con masa madre
17h
Trenzas malteadas de semillas de amapola
15 godz. 30 min
Pan de calabaza y arándanos con masa madre
16h 20 min
Pan moreno en sartén con masa madre
14h 30min
Pan Venecia
17h 10min
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14h 30min
Bizcocho Victoria
1h 10 min
Panecillos de leche
4h 30min
Pan de Pascua Cozonac (Kozunak)
5 godz.