Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g białego octu winnego
- 250 g białego wina, wytrawnego
- 10 - 12 serc karczochów, świeżych (ok. 50 g każde, patrz wskazówka)
- 1 łyżka soli
- 1 - 2 ząbki czosnku
-
2
liście laurowe, suszone
of 2 liście laurowe, świeże - 3 szczypty natki pietruszki, suszonej
- 1 szczypta rozmarynu, suszonego
- 10 ziaren pieprzu czarnego
- oliwa z oliwek (ok. 300 g, do zalania karczochów)
- Voeding
- per 50 g
- Calorieën
- 613.8 kJ / 146.7 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 745.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kawa latte
10min
Wegański sos „serowy”
20min
Batoniki żurawinowo-kokosowe
1h 40min
Kawa o smaku orzechów laskowych
10min
Bezglutenowe naleśniki z kaczką po pekińsku
8 Std. 50 Min
Dżem truskawkowy z czarnym bzem
35 min
Wegański ziołowy „ser” à la feta
12h 10min
Tureckie delicje (Lokum)
26 godz. 50 min
Serowe bułki na proszku do pieczenia (low carb, bezglutenowe)
1h 10 min
Pikantne zakręcone ziemniaki na patyku (TM5)
10min
Koktajl czekoladowy
10min
Kawa parzona
20min