Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 - 500 g filetów ze śledzi, solonych, à la Matjas, opłukanych (patrz wskazówka), pokrojonych na 1,5-2 cm kawałki
- sok z ½ cytryny, do skropienia śledzi
- 600 g wody
- 600 - 650 g czerwonych buraków, pokrojonych na 3 cm kawałki
- 6 jajek
- 150 g majonezu
- 150 g jogurtu naturalnego
- pieprz czarny, świeżo mielony (optioneel)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1956.7 kJ / 467.3 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 36.7 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 3685 mg
Alternatieve recepten
Śledzie po kaszubsku
13h 45min
Śledzie w sosie musztardowym
10 godz. 15 min
Warstwowa sałatka śledziowa z groszkiem i papryką
3h 30min
Babka mięsna
1h 30min
Śledzie w sosie makowym
1h 30min
Śledzie po wiejsku
25j 10 menit
Śledzie po japońsku
45min
Biała kiełbasa pieczona w sosie piwno-cebulowym
1h
Jajka faszerowane buraczkami
30min
Warstwowa sałatka śledziowa
2 Std. 45 Min
Jajka faszerowane łososiem
45min
Jajka z farszem pieczarkowym
55min