Śledzie w kożuchu

Śledzie w kożuchu

4.1 412 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
6 porcji

Ingrediënten

  • 450 - 500 g filetów ze śledzi, solonych, à la Matjas opłukanych (patrz wskazówka), pokrojonych na 1,5-2 cm kawałki
  • sok z ½ cytryny do skropienia śledzi
  • 600 g wody
  • 600 - 650 g czerwonych buraków pokrojonych na 3 cm kawałki
  • 6 jajek
  • 150 g majonezu
  • 150 g jogurtu naturalnego
  • pieprz czarny, świeżo mielony (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porcję

Natrium 3685 mg
Eiwitten 24.3 g
Calorieën 1956.7 kJ / 467.3 kcal
Vetten 36.7 g
Vezels 2.3 g
Verzadigd vet 5.5 g
Koolhydraten 12.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...