Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g wody
- 8 jajek
- 150 g czerwonej papryki, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 15 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 15 g oleju rzepakowego
- 800 g mięsa mielonego, mieszanego, wieprzowo-wołowego, podzielonego na kawałki
- 50 g bułki tartej
- 40 g mleka
- ¾ - 1 łyżeczkę pieprzu czarnego, mielonego
- 1 - 1 ½ łyżeczki soli
- woda, do zwilżenia dłoni
- Voeding
- per 8 porcji
- Calorieën
- 10433.5 kJ / 2492 kcal
- Eiwitten
- 218 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 156 g
- Verzadigd vet
- 56.7 g
- Vezels
- 9.7 g
- Natrium
- 4464 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ryba po grecku
45 Min
Biała kiełbasa pieczona w sosie piwno-cebulowym
1sa
Pasztet z piersi indyka
2h
Babka mięsna
1sa 30 dk
Rolada wieprzowa w kapuście z ziemniakami i sosem
1 godz. 20 min
Wytrawna babka z zielonym farszem i jajkami
2 Std. 30 Min
Pulpety z karpia w galarecie
4 godz. 10 min
Kurczak w galarecie
3h
Schab gotowany na parze
1 Std. 50 Min
Pieczeń rzymska
1 Std. 25 Min
Pasztet na Wielkanoc
2h 10min
Jajka faszerowane pastą z sardynek
40 dk