Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g wody
- 8 jajek
- 150 g czerwonej papryki, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 15 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 15 g oleju rzepakowego
- 800 g mięsa mielonego, mieszanego, wieprzowo-wołowego, podzielonego na kawałki
- 50 g bułki tartej
- 40 g mleka
- ¾ - 1 łyżeczkę pieprzu czarnego, mielonego
- 1 - 1 ½ łyżeczki soli
- woda, do zwilżenia dłoni
- Voeding
- per 8 porcji
- Calorieën
- 10433.5 kJ / 2492 kcal
- Eiwitten
- 218 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 156 g
- Verzadigd vet
- 56.7 g
- Vezels
- 9.7 g
- Natrium
- 4464 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasztet wieprzowy zawinięty w boczek
8 godz. 50 min
Pasztet z piersi indyka
2h
Biała kiełbasa pieczona w sosie piwno-cebulowym
1h
Schab gotowany na parze
1h 50 min
Pasztet na Wielkanoc
2h 10min
Schab z Varomy
3 Std. 40 Min
Rolada z karkówki z grzybami
2 Std. 35 Min
Biała kiełbasa z konfiturą cebulową
1h 10min
Jajka faszerowane buraczkami
30min
Jajka z farszem pieczarkowym
55 min
Pieczeń rzymska
1h 25min
Sałatka z wędzonym kurczakiem i jajkiem
40min