Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g wody
- 8 jajek
- 35 g masła, pokrojonego na kawałki
- 35 g mąki pszennej
- 200 g mleka
- ½ łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
- ¼ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 szczypta gałki muszkatołowej, mielonej
- 25 - 30 g musztardy Dijon
- 15 g chrzanu, tartego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1233 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 12.2 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kulki rybne w marynacie
26h 20min
Szary sos polski
10 min
Kluski na parze z sosem pieczarkowym
50 Min
Kluski scykane (hałuski)
45 min
Warzywa w sosie holenderskim
1 Std. 10 Min
Sos koperkowy
15 min
Pasta jajeczna
5 min
Krupniok zapiekany w kapuście kiszonej
1hod. 30min
Kluski kładzione
15 min
Kotlety z jajek
1hod.
Jajka z ziemniakami w sosie musztardowym
1 godz. 5 min
Pyry z gzikiem
1hod.