Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 250 g all-purpose flour, plus extra to dust
- 30 g olive oil
- 120 g water
- ¼ tsp salt
- 150 g sour cream
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Topping and Finish
- 200 g white onions, halved or quartered to fit into feeder
- 200 g red onions, halved or quartered to fit into feeder
- 30 g fresh chives, chopped, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 13.9 g
- Vetten
- 3.8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 6.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Black-eyed bean stew with whole squid
5 Std. 15 Min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40min
Eggplant Stacks
1sa 35 dk
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 godz.
Pâté en croûte
8h 45min
Baba ghanoush
1 godz.
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45min
Mediterranean pearl barley risotto
1 godz.
Sourdough soup (White borscht)
96u. 30min
Bloody Mary
10 dk
Sabayon
15 min