Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g geroosterde ongezouten pinda's, in olie of droog
- 20 g pindakaas
- 10 g vissaus
- 1 tl bruine suiker
- 20 g rijstazijn
- 50 g sojasaus
- 1 - 2 tl sriracha saus
- 3 knoflookteentjes
- 20 g gember, vers wortel, gesneden (2 mm)
- 2 lente-uien, (ongeveer 60 g), in stukken gesneden
- 3 takjes Thaise basilicum, vers, alleen bladeren, gescheurd (optioneel)
- 30 g olie plus extra voor het bakken
- 200 g kippengehakt
- 12 vellen rijstpapier, rond
- water, om te weken
- 2 wortelen, gesneden in juliene
- 150 g sla, in dunne plakjes gesneden
- vers korianderblad, voor het opdienen
- 1 - 2 limoenen, in partjes, voor het opdienen
- verse rode peper, gehakt, voor het opdienen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1284.8 kJ / 307.1 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 29.3 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 924.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Geen beoordelingen
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Geen beoordelingen
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Gekruide lamstaart
40min
Dadel curry dip
5 Min
Aardbei-lavendel zephyrs
Geen beoordelingen
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Geen beoordelingen
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Gebakken buns
Geen beoordelingen
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 Min
Perzik Bellini
5 Min
Lamscurry
1 godz.