Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de menta
- 1 limón amarillo
- 15 g hojas de menta frescas
- 15 g hoja de cilantro
- ½ cdita de sal
- ⅛ cdita de pimienta negra molida
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
Cordero
- 8 chuleta de cordero, cualquier tipo hueso en
- 2 ramita de romero
- ½ cditas de sal
- ⅛ cditas de pimienta negra molida
- 15 g de aceite de oliva extra virgen
- 1850 g de agua (suficiente para sumergir completamente las bolsas, pero no superior a la capacidad máxima del recipiente)
- 30 g de jugo de limón amarillo
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3159.1 kJ / 755.1 kcal
- Eiwitten
- 62.9 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 53.4 g
- Verzadigd vet
- 17.6 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 1485.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mermelada de cebolla y tocino
40min
New York con salsa bernesa
45h
Tamales Chiapanecos
2h 30min
Gaspacho de elote y jalapeño
20min
Ensalada de zanahoria rallada
10 min
Opereta del mar al cava con croquetas de papa
2h
Salsa Bernesa TM6
20min
Chili con carne
1h 25min
Risotto cremoso de champiñones y camarón.
1h
Pan naan con hummus (Hestan Cue™)
1h 40min
Arroz negro con calamares fritos y camarones
1h 40min
Bacalao en costra de hierbas con arroz y salsa de limón
1h