![Costillas de cordero en Sous-vide con salsa de menta Costillas de cordero en Sous-vide con salsa de menta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E32AA0E6-3569-46E4-9416-2CB9D93CE5B4/Derivates/75C50388-03DD-49B3-BD24-6E8AF8962F95.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de menta
- 1 limón amarillo
- 15 g hojas de menta frescas
- 15 g hoja de cilantro
- ½ cdita de sal
- ⅛ cdita de pimienta negra molida
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
Cordero
- 8 chuleta de cordero, cualquier tipo hueso en
- 2 ramita de romero
- ½ cditas de sal
- ⅛ cditas de pimienta negra molida
- 15 g de aceite de oliva extra virgen
- 1850 g de agua (suficiente para sumergir completamente las bolsas, pero no superior a la capacidad máxima del recipiente)
- 30 g de jugo de limón amarillo
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3159.1 kJ / 755.1 kcal
- Eiwitten
- 62.9 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 53.4 g
- Verzadigd vet
- 17.6 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 1485.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Helado de frutas
5 Min
Ensalada de papas con verduras fermentadas
Geen beoordelingen
Bebida de mango, durazno y piña
15min
Kipe charola
1 godz. 30 min
Costillas Coreanas en cocción lenta TM6
4 Std. 10 Min
Leche de almendras
8u. 5min
Ensalada de bacalao con apio y tomates con vinagreta al vacío TM6
1h 15min
Sorbete de limón
8h 30 min
Terrina de salmón
2sa
Salsa de chocolate
20 min
Temaki sushi (TM6)
1h 40min
Helado de queso con salsa de frutos rojos
20 Std.