Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- ½ mazzetto di origano fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio di oliva
- 1 scatola di polpa di pomodoro a pezzi (800 g)
- 300 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 350 g di pasta secca (risoni)
- 200 g di formaggio feta, sbriciolato
- 80 g di olive verdi e nere denocciolate tagliate ad anelli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2402 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Ragù di lenticchie
1h 30 min
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25 Min
Insalata di verdure con marinata al lime
15 min
Insalata di couscous
50 min
Bircher müesli
8 Std. 10 Min
Stufato di pollo alla senape
40 min
Manzo alla Stroganoff
45 min
Gnocchi Tricolore
35min
Insalata di fagioli e cavolfiore
10 Min
Pollo alla stroganoff
50 min
Cornetti con carne macinata
30 min
Insalata arcobaleno veloce
10 Min