Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g peanuts, roasted, salted
- 2 garlic cloves
- 540 g water
- 40 g fish sauce
- 30 g freshly squeezed lime juice
- 40 g caster sugar
- 400 g chicken breasts, cut in pieces (5 cm)
- 200 g white cabbage, cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)
- 100 g red cabbage, cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)
- 50 g red onion, halved vertically
- 100 g carrots
- 16 fresh mint leaves
- 1 fresh chilli, thinly sliced
- 2 Tbsp fresh coriander leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1675.4 kJ / 400.5 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 893.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40 Min
Buddha Bowl with Chicken (TM5)
1 Std.
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1 Std.
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 Std.
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Seven Spice Chicken with Rice
35 Min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25min
Chilli Con Carne
35 Min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1 Std. 15 Min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 Min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min