Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 110 g de aceite de oliva
- 2 cucharaditas de ajo en polvo
- 1 cucharadita de pimentón
- ¼ de cucharadita de pimienta de Cayena molida (optioneel)
- 1 ¼ cucharaditas de sal
- 800 - 900 g de coliflor (entera y sin hojas)
- 500 g de agua
- 40 g de queso parmesano en trozos
- 70 g de pistachos pelados (sin sal)
- ½ diente de ajo
- 40 g de hojas de albahaca frescas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1226 kJ / 293 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 25.7 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 621.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brócoli dorado con salsa de atún
20 Min
Tortillitas de calabacín
20 Min
Hummus de coliflor rehogada con champiñones y beicon
30 Min
Coliflor gratinada con carne al estilo italiano
1 Std.
Lombarda a la naranja con albóndigas de pavo
50 Min
Coliflor a la parmesana
40 Min
Espiral de lombarda y manzana
40 Min
Pizza alsaciana con salmón, champiñón y rúcula
40 Min
Coles de Bruselas con salteado de langostinos y verduras
1 Std.
Hojaldres de puerro e hinojo con queso de cabra
45 Min
Panzanella de invierno
20 Min
Albóndigas de berenjena con salsa de pimientos
2h 45min