Apparaten en accessoires
石頭火鍋湯底
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 人份
Ingrediënten
調味汁
-
昆布柴魚高湯200 克
-
昆布 約3公分1 小塊
-
醬油1 大匙
-
鹽1 茶匙
-
米醋1 茶匙
炒料
-
蒜頭10 克
-
純芝麻油25 克
-
乾魷魚 用剪刀剪成條狀,約0.5公分寬15 克
-
洋蔥 切絲,約半顆60 克
-
蒜苗 (optioneel) 只取蒜白,切斜片1 支
-
梅花火鍋肉片250 克
-
高湯 任一口味1600 - 1800 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
885.2 mg
Eiwitten
14.1 g
Calorieën
846.7 kJ /
202.4 kcal
Vetten
14.5 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
3.7 g
Koolhydraten
3.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
火鍋TIY
10 recepten
Taiwan
Taiwan