石頭火鍋湯底

石頭火鍋湯底

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 人份

Ingrediënten

調味汁
  • 昆布柴魚高湯
    200 克
  • 昆布 約3公分
    1 小塊
  • 醬油
    1 大匙
  • 1 茶匙
  • 米醋
    1 茶匙
炒料
  • 蒜頭
    10 克
  • 純芝麻油
    25 克
  • 乾魷魚 用剪刀剪成條狀,約0.5公分寬
    15 克
  • 洋蔥 切絲,約半顆
    60 克
  • 蒜苗 (optioneel) 只取蒜白,切斜片
    1 支
  • 梅花火鍋肉片
    250 克
  • 高湯 任一口味
    1600 - 1800 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 885.2 mg
Eiwitten 14.1 g
Calorieën 846.7 kJ / 202.4 kcal
Vetten 14.5 g
Vezels 0.4 g
Verzadigd vet 3.7 g
Koolhydraten 3.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...