鹿兒島海鮮濃湯

鹿兒島海鮮濃湯

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
6 人份

Ingrediënten

  • 蝦仁 (約200克),切塊
    12 - 15 隻
  • 花枝 (約450克),切片
    2 隻
  • 紅鯛魚片 切大塊
    200 克
  • 1000 克
  • 2 茶匙
  • 紫地瓜 去皮、切塊(約3公分)
    600 克
  • 馬鈴薯
    150 克
  • 鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)
    100 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 17.3 g
Calorieën 1143 kJ / 273 kcal
Vetten 4.5 g
Vezels 3.1 g
Koolhydraten 39.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...