Apparaten en accessoires
鹿兒島海鮮濃湯
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
6 人份
Ingrediënten
-
蝦仁 (約200克),切塊12 - 15 隻
-
花枝 (約450克),切片2 隻
-
紅鯛魚片 切大塊200 克
-
水1000 克
-
鹽2 茶匙
-
紫地瓜 去皮、切塊(約3公分)600 克
-
馬鈴薯150 克
-
鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)100 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
17.3 g
Calorieën
1143 kJ /
273 kcal
Vetten
4.5 g
Vezels
3.1 g
Koolhydraten
39.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
名廚美饌
90 recepten
Taiwan
Taiwan