Apparaten en accessoires
玉井芒果冷湯
Voorbereiding. 25min
Totaal 30min
2 人份
Ingrediënten
-
芒果 去皮、去籽,切塊(約3公分)300 克
-
小黃瓜 去蒂頭、去皮、切塊(約3公分)50 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)15 克
-
蒜頭 (約5克),去蒂頭1 粒
-
特級初榨橄欖油25 克
-
米醋1 茶匙
-
新鮮茵陳蒿 (optioneel)5 克
-
鹽1 茶匙
-
蝦夷蔥 (optioneel) 少許,裝飾用
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
0.7 g
Calorieën
665 kJ /
159 kcal
Vetten
12.9 g
Vezels
1.3 g
Koolhydraten
11.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
名廚美饌
90 recepten
Taiwan
Taiwan