Apparaten en accessoires
Musslor i vitvin- och gräddsås
Voorbereiding. 25min
Totaal 45min
4 portioner
Ingrediënten
-
färsk persilja endast blad10 - 15 kvistar
-
lök skuren i halvor220 g
-
vitlöksklyftor1 - 2
-
extra virgin olivolja45 g
-
färska musslor skrubbade1000 g
-
torrt vitt vin150 g
-
salt1 nypa
-
malen svartpeppar1 nypa
-
matlagningsgrädde, ca. 15% fetthalt100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
935 kJ /
223 kcal
Vetten
17 g
Vezels
0.9 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fantastiska smaker
14 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Laxburgare med parmesanzucchini
Geen beoordelingen
Torsk i tomatsås
1u.
Fisktacos med coleslaw
25min
Asiatisk ångad laxsida
Geen beoordelingen
Curry laksa
Geen beoordelingen
Fisktacos med japansk majonnäs
Geen beoordelingen
Poké bowl med tonfisk
1u.
Krämig svamprisotto med räkor
1u.
Thaisallad med jordnötsdressing
30min
Räkor i chili och vitlök
Geen beoordelingen
Avokado med ägg och laxtartar
Geen beoordelingen
Sous-vide lax
Geen beoordelingen