Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lemon Curd
- 150 g caster sugar
- 2 lemons, thin peelings of skin only
- 50 g cornflour
- 200 g coconut cream
- 175 g freshly squeezed lemon juice (approx. 6 lemons)
- 4 drops yellow food colouring
Finalisation
- 250 g vegan butter, diced (1-2 cm), then frozen
- 250 g 00 flour, plus extra for dusting
- 125 g water, cold
- 1 tsp vanilla bean paste
- ½ tsp fine sea salt
- flaked almonds, for garnishing
- fresh blueberries, for garnishing
- fresh raspberries, for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1075.7 kJ / 257.1 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 29.7 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 90.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable paella
40min
Cinnamon Crunch Cereal with Dairy-free Milk
9h
Focaccia
3 Std.
Ratatouille Galette (TM6)
1 Std. 30 Min
Sweet breakfast bread
1 Std. 30 Min
Soy bolognese
40min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Chocolate Babka
3 Std.
Vegan Pepperoni
5 Std. 10 Min
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min
Leftover Vegetable Houmous
10 Min
Artisan potato bread
2 Std. 5 Min