Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lemon Curd
- 150 g caster sugar
- 2 lemons, thin peelings of skin only
- 50 g cornflour
- 200 g coconut cream
- 175 g freshly squeezed lemon juice (approx. 6 lemons)
- 4 drops yellow food colouring
Finalisation
- 250 g vegan butter, diced (1-2 cm), then frozen
- 250 g 00 flour, plus extra for dusting
- 125 g water, cold
- 1 tsp vanilla bean paste
- ½ tsp fine sea salt
- flaked almonds, for garnishing
- fresh blueberries, for garnishing
- fresh raspberries, for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1075.7 kJ / 257.1 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 29.7 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 90.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten-free Vegan Lasagne
2 Std. 20 Min
Digger Construction Cake
3h
Vegan Christmas cake
27 godz. 10 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15min
Vegan Coconut Cake
50min
Seitan
40min
Vegan Aioli Sauce
10 dk
Vegan Butter
2 Std.
Oat Milk
1h 10min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30min
Curry Powder Mix
15min
Olive Bread Rolls
2 Std.