Vegan Danish Pastries

Vegan Danish Pastries

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 15min
14 pieces

Ingrediënten

Lemon Curd
  • caster sugar
    150 g
  • lemons thin peelings of skin only
    2
  • cornflour
    50 g
  • coconut cream
    200 g
  • freshly squeezed lemon juice (approx. 6 lemons)
    175 g
  • yellow food colouring (optioneel)
    4 drops
Finalisation
  • vegan butter diced (1-2 cm), then frozen
    250 g
  • 00 flour plus extra for dusting
    250 g
  • water cold
    125 g
  • vanilla bean paste
    1 tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • flaked almonds for garnishing
  • fresh blueberries for garnishing
  • fresh raspberries for garnishing

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 piece

Natrium 90.5 mg
Eiwitten 2.8 g
Calorieën 1075.7 kJ / 257.1 kcal
Vetten 14.3 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraten 29.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...