Apparaten en accessoires
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Voorbereiding. 15min
Totaal 20min
4 portie
Ingrediënten
-
rode bieten klein, geschild (zie tip)300 g
-
courgette in stukken gesneden (5 cm lang)250 g
-
verse mozzarella uitgelekt (nettogewicht)250 g
-
extra vergine olijfolie om te besprenkelen
-
zeezout
-
zwarte peper, vers gemalen
-
basilicumblad, vers versnipperd
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
40 mg
Eiwitten
3.9 g
Calorieën
284 kJ /
67.9 kcal
Vetten
5.1 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
1.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cutter+
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Geen beoordelingen
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1u. 20min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Geen beoordelingen
Crème brûlée op Portugese wijze
Geen beoordelingen
Napolitaanse Pizza
Geen beoordelingen
Mango kleefrijst cake (vegan)
11u.
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Smoothie bowl met kersen en cacao nibs
10min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Express Aardbeien Dessert
5min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Geen beoordelingen
Cheesecake
1u. 30min