Apparaten en accessoires
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Voorbereiding. 15min
Totaal 20min
4 portie
Ingrediënten
-
rode bieten klein, geschild (zie tip)300 g
-
courgette in stukken gesneden (5 cm lang)250 g
-
verse mozzarella uitgelekt (nettogewicht)250 g
-
extra vergine olijfolie om te besprenkelen
-
zeezout
-
zwarte peper, vers gemalen
-
basilicumblad, vers versnipperd
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
40 mg
Eiwitten
3.9 g
Calorieën
284 kJ /
67.9 kcal
Vetten
5.1 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
1.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cutter+
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Geen beoordelingen
Groente-Omeletten
30min
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Geen beoordelingen
Vanillevla met rabarber
50min
Ravioli Soep met Rundsvlees
Geen beoordelingen
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Geen beoordelingen
Pistache Crème Brûlée
Geen beoordelingen
Groentesticks
Geen beoordelingen
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Geen beoordelingen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Geen beoordelingen
Béarnaisesaus
Geen beoordelingen