Apparaten en accessoires
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Voorbereiding. 15min
Totaal 20min
4 portie
Ingrediënten
-
rode bieten klein, geschild (zie tip)300 g
-
courgette in stukken gesneden (5 cm lang)250 g
-
verse mozzarella uitgelekt (nettogewicht)250 g
-
extra vergine olijfolie om te besprenkelen
-
zeezout
-
zwarte peper, vers gemalen
-
basilicumblad, vers versnipperd
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
40 mg
Eiwitten
3.9 g
Calorieën
284 kJ /
67.9 kcal
Vetten
5.1 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
1.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cutter+
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ossenstaart Shepherd's Pie
Geen beoordelingen
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Geen beoordelingen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Geen beoordelingen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Geen beoordelingen
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Geen beoordelingen
Butter Chicken
1u.
Gegrilde zeevruchten plank
Geen beoordelingen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Aromatische kipcurry
1u.
Portugees crème brûlée
25min
Rendang met Gele Kleefrijst
2u. 45min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Geen beoordelingen