Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa pesto
- 1 diente de ajo
- 80 g de aceite de oliva
- 30 g de albahaca fresca
- 30 g de piñones
- 50 g de queso parmesano rallado
Meloso de pasta
- 125 g de chalota en mitades
- 35 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 1 manojo de espárragos verdes (de aprox. 350 g) sin la parte leñosa, en trozos
- 75 g de jamón serrano en dados
- 100 g de tomates secos en aceite (escurridos)
- 125 g de vino blanco
- 350 g de caldo de verduras caliente
- 300 g de gurullos
- 50 g de queso parmesano rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 4496 kJ / 1075 kcal
- Eiwitten
- 35.9 g
- Koolhydraten
- 81.7 g
- Vetten
- 66.8 g
- Verzadigd vet
- 13.9 g
- Vezels
- 8.3 g
- Natrium
- 1400.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de patata con boletus deshidratados
40 min
Crema San Germán
40 min
Goulash de chorizo con verduras, garbanzos y pasta
30 min
Sopa de patata al curry
45 min
Arroz con lentejas al estilo egipcio (Kusherie)
1 godz. 10 min
Tostas de alcachofas con huevo mollet
20 min
Tallarines especiados
50 min
Pasta con queso feta al horno
30 min
Curry de champiñones y garbanzos con espinacas
30 min
Macarrones alpinos
45 min
Bulgur con verduras y salsa de champiñones
50 min
Gratinado de patata
1 godz. 10 min