Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g groene kikkererwten, gedroogd
- 440 g water
- 60 g olijfolie
- ½ tl kurkuma, gedroogd, gemalen
- 1 ½ tl zout
- ½ tl zwarte peper, gemalen
- 500 g kabeljauwfilet, zonder vel in sticks gesneden (2 cm x 5 cm)
- 20 g ui
- 450 g pompoen vlees geschild, in stukken gesneden (2-3 cm)
- 1 takje rozemarijn, vers, alleen naaldjes
- Voeding
- per 4 porties
- Calorieën
- 5073 kJ / 1211 kcal
- Eiwitten
- 113 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 51 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 25 g
- Natrium
- 1943 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Nessuna valutazione
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45min
Oriëntaalse brunch
Nessuna valutazione
Gazpacho met kers en munt
Nessuna valutazione
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Nessuna valutazione
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25 min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Gazpacho
1h 15 min
Vislasagne met courgette
1h