Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 400 g farinha
- 120 g manteiga à temperatura ambiente
- 1 ovo
- 50 g leite
- ½ c. chá de sal
- 50 g água
Recheio
- 200 g alho-francês cortado em pedaços
- 150 g pimento vermelho
- 1 c. chá de pimenta preta
- 1 ¾ c. chá de sal
- 30 g manteiga
- 30 g azeite
- 100 g vinho branco seco
- 100 g molho de tomate (à espanhola)
- 500 g peito de peru cortado em pedaços (2-3 cm aprox.) (ver dica)
- 200 g fiambre cozido cortado em pedaços (2 cm aprox.) ou cubos
- 200 g mistura de legumes frescos ou descongelados
- ½ c. chá de paprika fumada
- 2 claras de ovo
- 2 gemas de ovo
- Voeding
- per 8 doses
- Calorieën
- 17680.9 kJ / 4225.8 kcal
- Eiwitten
- 198 g
- Koolhydraten
- 383.5 g
- Vetten
- 203.5 g
- Verzadigd vet
- 98.5 g
- Vezels
- 26.2 g
- Natrium
- 9133.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta de bacalhau
1 Std.
Galete de frango familiar
1ωρ. 55 λεπτ.
Focaccia com tâmaras, bacon e queijo de cabra
3 Std.
Tarte de batata-doce e sopa de cenoura com coco e frango
1 Std.
Salada de batata com vinagrete de ervas - TM6
45 min
Menu: Caril de bacalhau e grão com arroz e bolo de laranja a vapor
55min
Tarte de peixe e coentros com queijo da Ilha
50 min
Pudim de peixe-espada preto
40 min
Pides de 3 queijos (pão turco)
1 godz. 40 min
Pato com ameixas e puré de couve-flor e batata
2h
Bolachas de amêndoa com canela
50 min
Empadão de couve-flor
1ωρ. 35 λεπτ.