Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g Weizenmehl, glatt
- 1 EL Kakaopulver
- 2 gestr. TL Backpulver, von Dr. Oetker
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 150 g Feinkristallzucker
- 1 Päckchen Vanillezucker (8 g), von Dr. Oetker
- 2 Eier (Größe M)
- 40 g Milch
- 1 Prise Salz
- 12 Stück Toffifee (von Storck)
- 150 g Schokoglasur-Drops z. B. Dr. Oetker Kuvertüre fix Vollmilch
- 1 TL Kokosöl
- Raspelschokolade Vollmilch oder zartbitter, von Dr. Oetker
- 24 Zuckeraugen, essbar, von Dr, Oetker
- 12 Stück Toffifee, von Storck
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1573 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 125 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schokoladenmuffins mit Himbeer-Frischkäse-Buttercreme
50min
Lebkuchen mit Zuckerglasur
25 godz. 30 min
Schokokusstorte
6h
Fliegenpilz- und Schweinchen-Glücksmuffins
2h 30 min
Osterhase
45min
Karottentorte mit Zuckerguss
3 Std. 10 Min
Vollkornbrot, Aufstrich und Fleischbällchen
2h
Naked-Erdbeer-Drip-Cake
5h
Herzkuchen mit Schokomousse
5h
Mohn-Topfen-Obers-Herzkuchen
5h
Ruckzuck-Muffins
30min
Himbeer-Butterkeks-Kuchen
2h