Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Helle und dunkle Biskuitmasse
- Butter zum Einfetten
- 105 g Weizenmehl, glatt
- 5 Eier (Größe M)
- 120 g Zucker
- 1 Prise Salz
- Staubzucker zum Besieben
- 1 TL Kakao
Himbeertopfencreme
- 5 Gelatineblätter
- 200 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 1 EL Zitronensaft
- 200 g Himbeeren
- 60 - 80 g Staubzucker
- 200 g Topfen, 20% Fett
Fertigstellung
- Fondant, weiß
- Zuckerschrift, braun (dunkle Schokolade)
- Esspapier, rosa
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 811 kJ / 194 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brandteigtorte mit Vanillecreme und frischen Beeren
2sa 10 dk
Schoko Drip Cake mit Ganache und Amarenakirschen
3u. 40min
Apfelkuchen mit Weinteig
1 Std. 15 Min
Kaiserschmarrn
35 min
Erdbeer-Rhabarber-Torte mit Schokoladenbiskuit und Mascarpone-Topfencreme
4 Std. 30 Min
Tiramisu Torte
6 godz. 40 min
Schoko-Marmorgugelhupf
1h 40min
Schokomousse-Biskuitroulade
2h 30min
Lebkuchenmänner
2h 50min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min
Nusstorte mit Buttercreme
17 Std.
Lebkuchen mit Zuckerglasur
25h 30min