Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 330 克 洋蔥 (約3-4顆小洋蔥),對半或垂直切成楔形
- 55 克 格魯耶爾乳酪(Gruyere cheese) ,切塊
- 20 克 橄欖油
- 15 克 奶油
- 1 - 2 小撮 鹽
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 1 茶匙 黑糖
- 35 克 白醋
- 15 克 麵粉
- 530 克 水
-
½ - 1
塊 牛肉高湯塊
of ½ - 1 塊 雞高湯塊 - 1 片 乾燥月桂葉
- ½ 大匙 新鮮百里香葉
- 8 片 (薄片) 法國麵包 ,略乾硬,或其他乾硬麵包
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 993.3 kJ / 237.4 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 22.2 g
- Vetten
- 13.1 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 733.5 mg