Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Scheiben (2-3 cm)
- 2 ½ TL Fleur de Sel
- 1650 g Wasser und mehr zum Abspülen und Abschrecken
- 10 g Nori-Blätter, in Stücken (ca. 5 cm)
- 30 g Zitronensaft
- 20 g Kaviar (schwarz)
- 50 g Himbeeren
- 50 g rote Johannisbeeren
- 10 g Sprossen
- 1 TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 890 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 893 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Trüffel-Agnolotti mit Burrata-Creme
1 godz. 15 min
Café-de-Paris-Butter
4h 10min
Jerked Chicken-Tacos mit Ananas-Rotkohl-Salat und Koriander-Minz-Sauce
12 Std. 30 Min
Okonomiyaki
45 min
Bánh-mì-Sandwiches mit Schweinebauch
3 Std. 30 Min
Slow Cooking BBQ-Rippchen
4 godz.
Pochierte Eier
30 min
Lachs mit Spinat-Nocken und Zitronensauce
1 godz.
Rindertatar mit Kapern und Aioli
1 godz. 25 min
Slow Cooking BBQ-Ribs
3 Std. 30 Min
Himbeer-Maki mit Sweet-Chili-Dip
1 godz. 20 min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1 godz. 50 min