![Mosaik-Lachs Mosaik-Lachs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2997a6bfeb83ac27cbfeba665597c699/Derivates/bb933f19a16c260c82fb0c8c71924c1c1caaba99.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Scheiben (2-3 cm)
- 2 ½ TL Fleur de Sel
- 1650 g Wasser und mehr zum Abspülen und Abschrecken
- 10 g Nori-Blätter, in Stücken (ca. 5 cm)
- 30 g Zitronensaft
- 20 g Kaviar (schwarz)
- 50 g Himbeeren
- 50 g rote Johannisbeeren
- 10 g Sprossen
- 1 TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 890 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 893 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 godz. 20 min
Crème brûlée
2h 30min
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2 godz. 20 min
Espresso-Karamell-Sauce
45min
Pochierte Eier
30min
Spargel-Parmesan-Creme mit Parmaschinken und grünen Spargelstreifen
6h 15min
Tarte Tatin
1h 15min
Sous-vide-Forelle mit Bohnenpüree und Gemüsechips
1h 30min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2 godz. 20 min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2 godz. 20 min
Xiao Long Bao (chinesische Teigtaschen)
12 godz.
Vichyssoise mit karamellisiertem Spargel
1h