酒釀山藥雞湯(使用金屬刀組隔板)

酒釀山藥雞湯(使用金屬刀組隔板)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 55min
4 人份

Ingrediënten

  • 切片
    15 克
  • 紅棗
    10 顆
  • 1200 克
  • 米酒
    15 克
  • 棒棒腿 川燙去血水
    500 克
  • 新鮮山藥 切塊(約3公分)
    250 克
  • 枸杞
    1 茶匙
  • 酒釀
    60 克
  • 1 - 2 茶匙
  • 1 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 28.6 g
Calorieën 2090.4 kJ / 500.1 kcal
Vetten 29.8 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 27.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...