Apparaten en accessoires
酒釀山藥雞湯(使用金屬刀組隔板)
Voorbereiding. 5min
Totaal 55min
4 人份
Ingrediënten
-
薑 切片15 克
-
紅棗10 顆
-
水1200 克
-
米酒15 克
-
棒棒腿 川燙去血水500 克
-
新鮮山藥 切塊(約3公分)250 克
-
枸杞1 茶匙
-
酒釀60 克
-
鹽1 - 2 茶匙
-
糖1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
28.6 g
Calorieën
2090.4 kJ /
500.1 kcal
Vetten
29.8 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
27.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
美善品專屬配件食譜
27 recepten
Taiwan
Taiwan